АПЕЛ за помош!

По барање на госпоѓа Силвана Јовановска го реобјавуваме овој апел за помош! Судбината на 41 годишната Силвана Јовановска од кумановски Бабин дол е тажна. Уште како мала родителите ја оставиле, […]