СДСМ го губи Скопје, бранковистите исфрлени на клоци

Објавени новите кандидати за градоначалници на СДСМ. Сите бранковоисти, почнувајќи од Богац од Карпош, па се до Марин и Српче се исфрлени на клоци. Горан Герасимовски, претседател на партискиот општински […]