ПРЕС: Легати на идолите на нацијата – идентитет во 21ви век

Пресконференција на политичка партија Македонски Концепт за промоција на Проектот „Легати на идолите на нацијата“, дел од Програмата „Рестарт ЗА Македонија ’24“. Пораката ја упати Тим лидерот за култура во […]