(ВИДЕО) Украинската артилерија прави руска салата од камуфлирани Руси

Руските трупи се обидуваат да се сокријат од силната украинска противофанзива и исклучително прецизна артилерија. Сепак со помош на американските сателити, целокупната воена техника и човечки ресурси на руските единици […]

AMEPИКА сe заканyва на caтелитите на Kина, тиe баpaaт зaштита (видeo)

Кина ги замолува САД да ја заштитат кинеската вселенска станица и нејзиниот тричлен екипаж, откако Пекинг се пожали дека сателитите кои ги лансирал „Спејс икс“ на Илон Маск за малку […]