КОНГРЕСОТ на САД во акција, попарени руските милицајци во Софија

Комитетот за надворешни работи на Претставничкиот дом – КОНГРЕСОТ на САД испратија писмо до бугарскиот амбасадор во Вашингтон Тихомир Стојчев, од кого побараа да се реши билатералниот спор со Македонија, […]