ВKPCТЕН oгaн oд MК плaтeници и БГ бoлшeвички пcихoпати кoн Пeткoв

Новиот премиер на Бугарија, Кирил Петков се најде под жесток оган од две страни. Од една страна напаѓаат болните болшевици од Бугарија, од друга страна нивните наградени измеќари од Македонија. […]