Ковачевски за РОКАДИТЕ ВО ВЛАДИНИТЕ РЕСОРИ

„Владата го има добиено легитимитетот на изборите во 2020 година, таа има владина програма и сега имаме нов партнер во владата, Алтернатива. Ресорите се поделени согласно со споделените одговорности во […]