Што се роди на акушерска клиника во Скопје

Македонски авганистанец, Македонец со авганистанско етничко потекло, Авганистанец од Македонија или што денес се роди на скопската акушерска клиника? Здраво машко бебе тешко 3,2 килограми роди Авганистанката која доцна синоќа пристигна […]