РУСИЈА во страв, се жали од НАТО дека подготвува војна

„Северноатлантската алијанса се подготвува за голем вооружен конфликт со Русија“, им се жалеше рускиот заменик министер за одбрана Александар Фомин на брифингот пред воените аташеа и претставниците на странските амбасади […]