ФОТО: Бајден клекна со почит пред Ривка Равиќ кога дозна дека е мајка на 12 деца

Бајден беше на прошталната средба на Ривлин .Бидејќи неговата посета на САД беше последна на функцијата претседател на државата, рече дека Ривка Равиќ (45), кој со години му е клучен […]