ВОЗНЕМИРУВАЧКИ ВИДЕА во живо: Неутрализирани БОЛШЕВИЦИ, дел се заробени

Украинскиот новинар Јуриј Бутусов сподели репортерни видеа од самиот фронт околу градот Харков, кој е на самата граница со Русија, а болшевиците не можат да го заземат веќе три месеци. […]