ИНИЦИЈАТИВА за симнување на Воинот на коњ

За време на Владата на премиерот Никола Груевски, покрај останатите споменици на плоштад Македонија се изведе и посебна фонтана со споменик на античкиот македонски крал Александар Трети Македонски и придружни […]