Охрид станува и центар за ЗАТВОРСКИ ТУРИЗАМ: Ова се првите„резервации“!

Охрид поради македонските правила за издржување затворски казни и струшкиот казнено поправен дом, заличува и на центар за затворски туризам откако веќе ќари тројца високопрофилирани осуденици со ниски пресудени казни. […]