Александар Николоски во Конче и Радовиш: „Во Македонија може да се работи УСПЕШНО и УБАВО доколку се има ВОЛЈА и доколку се работи ЧЕСНО“

Денес сум тука со кандидати и идни пратеници во ова македонско Собрание, од овие две општини, општината Конче и Радовиш, сме во посета на капитални инфраструктурни проекти. Работата на градоначалникот […]

Филипче тераше себепромоција, 109 семејства во Радовиш се зацрнеа за време на корона кризата, потсети Николоски

„Го гледам денеска Филипче од Гевгелија, ќе отидам утре таму да видиме што тој кажал на гевгеличани, а што јас ќе кажам и каков ќе е приемот. Го гледам таму […]

ТРЕНЧЕВКА од СДС поставила наркодилер и насилник за директор на ЦСР Радовиш?!

ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА на  ВМРО – ДПМНЕ Стоилковски: Дали Филев, наркодилер, алкохолизиран насилник, е вратен за директор на ЦСР Радовиш зашто и е потребен на Тренчевска за изборен поткуп? Почитувани, Бесрамно, СДС […]