ПОЖАР на Клиниката за пулмологија!

ПАЦИЕНТ ЗАПАЛИЛ ЦИГАРА ВО БОЛНИЧКА СОБА ЗА КИСЛОРОДНА ПОДДРШКА, СО НАВРЕМЕНА РЕАКЦИЈА СПРЕЧЕНА ЕКСПЛОЗИЈА Пациент сместен во соба за кислородна поддршка на Клиниката за пулмологија во Скопје вечерва ја извадил […]