БОГOJECКИ жecтоко дo Axмети: Cе вpaќаме вo 19ти вeк, пpaвиме уcлуга нa Cpбија

Лидерот на Македонски Концепт, Петар Богојески на социјалните мрежи објави жестока реакција на изјавата на Ахмети за договорот да се внесат Бугарите во Уставот на Македонија! Тој објави: „Ние пак […]