СДСМ го прогонува КОСТА ПЕТРОВ за изјава, тој ги демантира

До Државната комисија за спречување на корупцијата доставена е пријава од познат подносител против лицето Коста Петров, поранешен директор на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР), велат во изјава […]

БОГОЈЕСКИ: Во Македонија има ДРЖАВНА ПОЛИТИКА НА ПРОГОН на православните граѓани

Лидерот на Македонски концепт и граѓански активист за слобода и демократија Петар Богојески, на својата фан страна сподели реакција за односот на власта кон православните граѓани во Македонија. Особено жесток […]