ЗА ТИТО или ЗА ВАНЧО, кукавичкото јајце е снесено, започнуваат поделбите

Стратегијата за уништување на македонската национална свет нашироко се спроведува. Со цел да има силни резултати, таа е упростена на поделба на Македонците на почитувачи на југословенското наследство и ликот […]