МНОГУ ВАЖНО: Рикер со шамар за Заев!

Помошник државниот секретар на САД за Европа и Евроазија Филип Рикер, пристигна во Македонија на отворањето на конференцијата „Патот до Преспа“, во рамки на првата Меѓународна конференција на Преспа форумот […]