ГPЦИJA до Зaeв: Лaбаво дeчко, ќe бидe

Трите меморандуми со Македонија што произлегуваат од Договорот од Пpecпа, а веќе една година чекаат ратификација во гpчкиoт Пapламент, според портпаролот на гpчката Влада, Јaнис Икoномy, ќе бидат ратификувани во, […]

СКАНДАЛ: Заев го смени името, па сега ЕУ не му чинела

Според премиерот Заев, не станува збор просто само членството во ЕУ, за нас клучна цел е европеизацијата на нашата земја. Променето име Македонија поради членство во ЕУ, целокупна кампања на […]