АМЕРИКАНСКИТЕ авиони се веќе над Украина, Русија во паника

Американски извидувачки авиони го извршија првиот лет над територијата на источна Украина, пренесоа американските медиуми повикувајќи ја командата на американските сили во Европа. Летовите започнале на 27 декември, а ова […]