РЕАКЦИЈА на Богојески до Мицкоски со датум за избори

Лидерот на ВМРО ДПМНЕ Мицкоски на последната пресконференција искажа клучни пораки за иднината на политичките процеси во земјава. Истата предизвика бура на реакции во јавноста, но и кај политичките активисти. […]