ВЕСТИ ЗА РАНОБУДНИ: Психолозите откриваат зошто Велигден е посебно важен за децата

Празниците се време на семејно обединување, а Велигден има посебна симболика поради радоста што ја носи… Прославувањето на Велигден во кругот на семејството е важно и драгоцено за децата, како […]