ПОЕНТА НА ДЕНОТ со слеп народ

ПОЕНТА НА ДЕНОТ Јас не познавам друг народ на светов, кој е толку слеп како македонскиот! Додека се занимава со „фичото“ на Латас, „адвокатите“ од Тетовски „универзитет“ стануваат обвинители и […]