ХУМОР од Украина, веќе сите тераат мајтап со Путкин

Украина лансираше поштанска марка која го овековечува гестот кон тој „руски воен брод“. Станува збор за рускиот крстосувач Москва, команден брод на црноморската руска флота. Силуетата на сликата е на […]

СКАНДАЛ: Макрадули прави крчма без крчмар

Македонскиот политичар, познат како плачкото Ма – кради – ли и пропаднат кадар на антиЕУ партијата СДСМ, побрза да ја понижи Македонија, да не остане покус од неговиот нов шеф […]