(Видео) ОХРИДСКИОТ ДОГОВОР да се поништи, бараат албанските шовинисти

Укинување на одредби од Уставот на Македонија, кои се резултат од Охридскиот договор, во процесот на менување и внесување на Бугари во Устав, бараат етничките Албанци. Со тоа дирекно го […]