ПОЛИТИЧАР си го одзема животот пред тpите дeцa

Ненад Ристиќ (43), еден од истакнатите членови на Српската радикална партија, поранешен советник во општинското собрание на Чукарица и кандидат за пратеник, си го одзема животот. Тој скокнал од шестиот […]