СКАНДАЛ (слики): Откриени НАЦИСТИ во подземните бункери на Азовстал, Мариупол

Руската монти пајтон армија, по спроведената гола вода специјална акција за денацификација на Мариупол, град бранет од хероските украински маринци и полкот Азов, конечно откри нацисти. На интернет конечно се […]