СКАНДАЛ (слики): Откриени НАЦИСТИ во подземните бункери на Азовстал, Мариупол

Европа

Руската монти пајтон армија, по спроведената гола вода специјална акција за денацификација на Мариупол, град бранет од хероските украински маринци и полкот Азов, конечно откри нацисти.

На интернет конечно се појавија слики, докази за откриени нацисти во подрумот на нацистичката фабрика Азовстал, каде се сокривале цело време од руската ослободителна монти пајтон армија.

На сликата се гледаат живи фатени сите нацисти до еден, кои до сега ги бараше и конечно ги откри Путкин.

Ова се нацистите кои веќе два месеци живеат во подрумите на фабриката Азовстал, во обид да се засолнат од ослободувањето на гнасните азијатски болшевички орди на Путкин. Овие дечиња немаат излезено на сонце и на свеж воздух повеќе од 65 денови, бидејќи се ловени како нацисти од антихристот.

Оваа слика е доказ дека Путин бил во право и конечно докажа дека постојат нацисти во Украина.