МИЦКОСКИ: Иднината не е апстрактен концепт, таа е опиплива реалност која може да се обликува со твоите раце

Визијата „Македонија повторно твоја” е Македонија во која веруваш, и која ја сакаш и ја заслужуваш. Македонија на успеси, Македонија за која навиваш и со која се гордееш. Македонија на […]