Палмер со завршен удар за Заев: Политичките лидери крадат од граѓаните!

Меѓународната конференција „Западен Балкан: делот што недостига за Европа да биде целосна” се одржува денеска и утре во Охрид и Отешево со учество на околу 300 учесници, високи домашни претставници, […]