БРУКА НЕВИДЕНА поправаат 5км автопат повеќе од 3 години

Автопатската делница Петровец-Катланово во должина од 5 километри сè уште стои раскопана, со дупки и прокопи без никакви градежни активности, иако почна да се реконструира уште во 2020 година, а […]