БИГОРСКИ МАНАСТИР: Распоред на богослужбите за Страсната седмица и Пасха

Бигорскиот манастир го објави распоредот на богослужбите за Страсната седмица и Пасха! 16 април – ЛАЗАРЕВА САБОТА 06:30 ч. – Утрена и Златоустова Литургија 16:00 ч. – Мала вечерна 20:00 […]