СКАНДАЛ: Повторно партиски реваншизам во спортот

Каратистот Емил Павлов од Штип постигна светски успех, стана светски вицешампион во карате. На тоа му честитаме и му посакуваме за кратко и шампионска титула. Македонија се гордее со него! […]