50 НОВИ џаболебари од ДУИ во МНР

Министерот за надворешни работи Бугар Османи соопшти дека се потребни уште минимум 50 нови вработувања за да се надополнат потребите во ресорното министерство. Османи информира дека само оваа година се […]

НOВA МEГA AФEPA ја тpece Владата на Заев

Фалат 536 пожарникари, а Владата вработува нови 166 политички полтрони во МПСОЗ Македонија исправена пред нов скандал. На среде огнена стихија во која буквално гори половина од територијата на државата […]