СКАДАЛ: Кој обезбеди „бадинтер“ за да менуваат ИМИЊА НА УЛИЦИ

Општина Чаир, направила промена на името на улицата „Војдан Чернодрински“ во Чаир со ново име „Оџа Атаулах Куртиши“ по иницијатива на општината на чело со градоначалникот, Висар Ганиу. За таква […]