ТЕМПИPAHA БOMБА вo Cкопje, OXИС cе заканyва cо катастpoфа

Државниот инспекторат за животна средина (ДИЖС) деновиве при вонреден инспекциски надзор во простории на правен субјект во рамки на поранешен ОХИС откриле хемикалии и опасен отпад, за кој досега не […]