ПОЕНТА НА ДЕНОТ – отвори за среќен ден

ПОЕНТА НА ДЕНОТ Македонија не ја знае историската вистина! Бугарија не ја знае историската вистина! Вистината е дека секој си “осмислува вистина” во интерес на својата држава! Кога Бугарија ќе […]