Бугарска работа! Умрел после свадба, платена од нечесни пари

Неодамна во Бугарија беше откриена шема за продажба на органи на украинските мигранти на богати странци. Украинскиот портал Страна.уа пишува дека не е прв пат граѓаните на оваа земја да […]