ПОЕНТА НА ДЕНОТ за конечно да се разбудите

ПОЕНТА НА ДЕНОТ Општествено будни граѓани Низ целиот свет, без разлика која држава, нација и вера, способноста на народот се цени по неговата будност. Се мисли на општествена будност, а […]