БУГАРСКАТА ШЕЌЕРИНСКА бара Македонците да не го сакаат ТИТО

Политичарите во Скопје наместо да одат по патот на доброседството, „се уште се жртви на комунистичката југословенска пропаганда на омраза кон Бугарија, вели поранешната вицепремиерка и министерка за надворешни работи […]

ШOKAНТHO: Oбjaвенo BИДEO кoe Бyгариja гo кopиcти пpeд EУ пpoтив MК

На каналот youtube се појави пропагандно видео кое Бугарија го користи како доказ против Македонија, за говорот на омраза против Бугарите во земјава. Тоа содржи скандалозна содржина во која учествуваат […]