АЛИ АХМЕТИ: Македонија НЕ МОЖЕ да има историја без ОВК!

Претседателот  на Демократската унија за интеграција, Али Ахмети од Слупчане, по повод отворањето на спомен-кулата во чест на загинатите од конфликтот во 2001 рече дека овој споменик ги обединува народите […]