ДОБРО УТРО од Аматерката со истата желба

пишyвa д-p. Aмaтepкaтa, вoнpeдeн пpoфecop нa eдeн фaкyлтeт ЖЕЛБАТА ИСТА И ОВАА ГОДИНА – МАКЕДОНИЈА НОРМАЛНА ДРЖАВА Македонскиве содијал демократи очигледно имале проблем, не кај целите туку кај механизмите и […]