ОГРОМЕН успех на МПЦ – ОА, еве каде е новата Црква

Митрополитот европски Господин Пимен, на својата фан страна објави фотографии и вест од Богослужбата во новата Црква на МПЦ – ОА во Пијаченца, Италија. Особено значајно за овој настан е […]