ВЕСТИ ЗА РАНОБУДНИ: Климатските промени носат НОВА ПАНДЕМИЈА!

Климатските промени ќе принудат многу животни да ги напуштат своите постојни екосистеми во области погодни за живеење, каде нивното мешање со други животински видови во голема мера ќе го зголеми […]