Пендаровски треба да замине во историјата – Николоски го повика Новаци да гласа за Гордана Силјановска Давкова

„Случајно или не, на територија на вашата општина во моментов е најголемиот извор на криминал во Македонија, РЕК Битола и случајно или не токму од таму доаѓа крими финансирањето на […]