ЕКСКЛУЗИВНО целосно ВИДЕО: Како беше потопен „МОСКВА“

На сите веќе ни е познато дека украинската армија со ракетен удар по командниот адмиралски брод од Црноморската флота на Руската Федерација — крајсерот “Москва”, успеа да го смести на […]