СУЛТАН РЕЏЕПИ донесе ферман за правдата на генсекот Мухи

Поранешниот верски лидер на исламската верска заедница, Сулејман Реџепи реагираше на случајот со Мухамед Зекири, генералниот секретар на Владата во притвор, против кого Јавното обвинителство покрена истрага за злоупотреба на […]