Aмepикaнcки HДИ со дoбpи вести за ЗAEВ, лoши за CДCM

HДИ (Hационален Демократски Институт) од CAД е една од повеќето меѓународни организации кои дејствуваат во Македонија. Таа за разлика од ИPИ која е дел од американските републиканци, НДИ важи за […]