PAДEВ зaбега, нeмало вaкво лyдило кaко сeга

Радев начисто пролупа. Го свика Совет за национална безбедност на Бугарија на кој главна тема на разговорите ќе биде Македонија, како најголема безбедносна закана за таа држава. Советот ќе се […]